Interhome

Om Interhome

Interhome tilbyr over 40 000 ferieboliger og leiligheter i 32 land. Enten du er ute etter å leie en hytte i Alpene, en villa med et basseng, en byleilighet, en vingård eller et slott – med oss ​​finner du den innkvarteringen som passer best for deg! Interhome-service inkluderer hele bestillingsprosessen, nøkkellevering og sluttrengjøring. Det er du som har ferie! Dra nytte av fordelene med Interhomes kjente og forseggjorte stjerneklassifiseringssystem, som du finner i alle våre hus og leiligheter

Servicekontor

Unikt til Interhome er at vi alltid eksisterer der du trenger oss. Interhome-ansatte, partnere og nøkkelhåndterere er mer enn glade for å hjelpe med en omfattende service på plass på over 200 destinasjoner.

Support

Interhome kundeservice er nær! Bare en telefonsamtale unna, hver ukedag mellom kl. 09.00-17.00 og på Svensk! Ring oss hvis du trenger hjelp på +46 8-21 65 50 og vi vil gjerne gjøre vårt beste for å gi deg våre ferietips, finne ditt feriehus eller hjelpe deg med bestillingen! Vår globale kundeservice er åpen 24 timer i døgnet, og telefonen blir viderekoblet etter 17.00 på hverdager og under helgene.

Tilbud til deg som Vikingmedlem

– Du får alltid minst 10% rabatt.

– Viking-rabatten kan også kombineres med andre tilbud som “Early-booking,” Last Minute “etc. Rabatt + Rabatt!

– Tilbudet gjelder kun for nye bestillinger.

– I høysesongen er det svært vanlig for Interhome å leie ut sine ferieboliger hver uke lørdag til lørdag.

– Rabatten kan ikke brukes etterpå på allerede fullførte bestillinger.

sektions delare

Bli medlem hos oss og få tilgang til våre fordeler

Vi verdsetter våre medlemmer og for oss er det viktig at vi tilfredsstiller dine forventninger uansett når du kontakter oss. Derfor får alle våre medlemmer tilgang til vårt fordelsprogram med unike rabatter og tilbud.
Klikk deg frem – håper du finner noe som passer for deg!
For å få tilgang til tilbudene og rabattkodene logger du deg inn som medlem på Mine sider.

Vikingmedlemskap

Vårt medlemskap gjelder for deg som person, uansett kjøretøy*, enten du kjører din egen bil, en leiebil eller om du er passasjer. Vi hjelper deg hele døgnet, i hele Europa** alltid med 0 kr i egenandel.

BLI MEDLEM

Hjelpen er aldri langt unna med vår app!

  • Bestill veihjelp enkelt direkte i appen
  • Din GPS posisjon sendes til redningssentralen
  • I alvorligere tilfeller får du kontakt med SOS
Appen er sendt deg på sms
Les mer om vår app her