Norsk Antirustforening

Om Norsk Antirustforening

Norsk Antirustforening ble grunnlagt i 1990 og består i dag av 75 antirustverksteder. Samtlige benytter Mercasol antirustmidler. Norsk Antirustforening er Norges desidert største kjede av antirustverksteder. Kjeden er frittstående og drives av medlemmene, ikke av en produktleverandør.

Norsk Antirustforenings forretningsidè er å sørge for produkter og tjenester som forlenger bilens verdi og levetid gjennom et tilpasset vedlikehold. Verkstedene har et lokalt tilpasset tilbud hvor understellsbehandling har en sentral rolle.

Tilbud til deg som Vikingmedlem

Vikings medlemmar får gratis Rustkontroll hos alle sentre i Norsk Antirustforening i 2019.

sektions delare

Bli medlem hos oss og få tilgang til våre fordeler

Vi verdsetter våre medlemmer og for oss er det viktig at vi tilfredsstiller dine forventninger uansett når du kontakter oss. Derfor får alle våre medlemmer tilgang til vårt fordelsprogram med unike rabatter og tilbud. Klikk deg frem – håper du finner noe som passer for deg!

For å få tilgang til tilbudene og rabattkodene logger du deg inn som medlem på Mine sider.

Vikingmedlemskap

Vårt medlemskap gjelder for deg som person, uansett kjøretøy*, enten du kjører din egen bil, en leiebil eller om du er passasjer. Vi hjelper deg hele døgnet, i hele Europa** alltid med 0 kr i egenandel.

BLI MEDLEM

Hjelpen er aldri langt unna med vår app!

  • Bestill veihjelp enkelt direkte i appen
  • Din GPS posisjon sendes til redningssentralen
  • I alvorligere tilfeller får du kontakt med SOS

 

Appen er sendt deg på sms
Les mer om vår app her