SF Kids Play

Om SF Kids Play

SF Kids Player er barnas lekeplass og den digitale versjonen av barnas SF-favoritter. Av innhold så finner du blant annet Brannmann Sam og Peppa Gris og selvsagt et bredt utvalg av Astrid Lindgrens klassikere, som Emil i Lønneberget og Pippi Langstrømpe. I tillegg til dette så er norske produksjoner som Karsten og Petra og Kaptein Sabeltann godt representert.

Med SF Kids Play kan du laste ned filmer og serier når du er online, og se det når du er offline på reise, i bilen eller på hytta. Appen er barnevennlig men har også en foreldrekontroll. Er det noe du ikke ønsker at ungen skal se så kan du filtrere bort dette, og ønsker du å bestemme over skjermtiden så finnes det også en timerfunksjon.

Tilbud til deg som Vikingmedlem

SF Kids Play kan brukes på dataen, på nettbrett eller mobil, og nå kan du prøve den i 2 måneder uten kostnad!

Hos SF Kids Play er alle velkommen, men barna er hedersgjester.

sektions delare

Bli medlem hos oss og få tilgang til våre fordeler

Vi verdsetter våre medlemmer og for oss er det viktig at vi tilfredsstiller dine forventninger uansett når du kontakter oss. Derfor får alle våre medlemmer tilgang til vårt fordelsprogram med unike rabatter og tilbud. Klikk deg frem – håper du finner noe som passer for deg!

For å få tilgang til tilbudene og rabattkodene logger du deg inn som medlem på Mine sider.

Vikingmedlemskap

Vårt medlemskap gjelder for deg som person, uansett kjøretøy*, enten du kjører din egen bil, en leiebil eller om du er passasjer. Vi hjelper deg hele døgnet, i hele Europa** alltid med 0 kr i egenandel.

BLI MEDLEM

Hjelpen er aldri langt unna med vår app!

  • Bestill veihjelp enkelt direkte i appen
  • Din GPS posisjon sendes til redningssentralen
  • I alvorligere tilfeller får du kontakt med SOS
Appen er sendt deg på sms!
Les mer om vår app her