Viking Kontroll

Om Viking Kontroll

Viking Kontroll er et heleid datterselskap av Viking Assistance Group. Viking Redningstjeneste er for de fleste kjent for bilberging langs veien og har mer enn 60 års erfaring på området. Viking Kontroll er etablert som en ny og uhildet aktør for å utføre tilstandsrapporter på brukte biler og vurdere unormal slitasje på leasingbiler ved endt leasingperiode. Viking Kontroll driver ikke verksteder eller har tilknytning til noen verkstedkjede. Dette gjør oss unike som den eneste uhildete part ved teknisk vurdering av kjøretøy i Norge.

Tilbud til deg som Vikingmedlem

Som medlem av Viking får du følgende medlemspriser hos Viking Kontroll:

Veil Medlem
Eierskiftekontroll kr 3075,- kr 2460,-
EU-kontroll kr 1030,- kr 930,-
Pris inkl. mva.


Gjelder på kontrollstasjon i Oslo (Alnabru)
Medlemspris innvilges på stedet ved verifisert medlemskap

Salg av bruktbil

Skal du kjøpe eller selge en bruktbil har du som kjøper rettigheter iht. forbrukerkjøpsloven og tilsvarende har du om du skal selge en bil privat. For å unngå misforståelser om bilens tilstand er det lurt å ha en tilstandsrapport på bilen enten du skal kjøpe eller selge. Dette er noe vi i Viking Kontroll kan hjelpe deg med. Viking Kontroll driver ikke verksteder eller har tilknytning til noen verkstedkjede. Dette gjør oss unike som den eneste uhildete part ved teknisk vurdering av kjøretøy i Norge.

sektions delare

Bli medlem hos oss og få tilgang til våre fordeler

Vi verdsetter våre medlemmer og for oss er det viktig at vi tilfredsstiller dine forventninger uansett når du kontakter oss. Derfor får alle våre medlemmer tilgang til vårt fordelsprogram med unike rabatter og tilbud.
Klikk deg frem – håper du finner noe som passer for deg!
For å få tilgang til tilbudene og rabattkodene logger du deg inn som medlem på Mine sider.

Vikingmedlemskap

Vårt medlemskap gjelder for deg som person, uansett kjøretøy*, enten du kjører din egen bil, en leiebil eller om du er passasjer. Vi hjelper deg hele døgnet, i hele Europa** alltid med 0 kr i egenandel.

BLI MEDLEM

Hjelpen er aldri langt unna med vår app!

  • Bestill veihjelp enkelt direkte i appen
  • Din GPS posisjon sendes til redningssentralen
  • I alvorligere tilfeller får du kontakt med SOS
Appen er sendt deg på sms
Les mer om vår app her