Hjelpen er alltid nær med Viking-appen

Med Viking-appen er hjelpen kun et tastetrykk unna. Tilkall assistanse via appen, så posisjonerer vi deg omgående via GPS og hjelpen er på vei.

Hjelpen er alltid nær

Vi arbeider hver dag med å utvikle tjenestene våre. Digitalisering og ny teknologi benyttes i stadig større grad for å forbedre kundeopplevelsen. Vårt største mål er at du skal føle deg trygg på veien, vel vitende om at Viking alltid er i nærheten. Derfor har vi utviklet en moderne og brukervennlig app til smarttelefoner. Laster du ned Viking-appen er hjelpen kun et tastetrykk unna. Tilkall assistanse via appen, så posisjonerer vi deg omgående via GPS og hjelpen er på vei. Vi tilbyr deg et fordelaktig og moderne medlemskap – for et enklere og tryggere liv på veien.

sektions delare

Bestill hjelp direkte i appen

Med vår app nedlastet på din telefon har du alltid hjelpen med deg. Når du har behov for assistanse langs veien kan du enkelt velge om du vil ringe vår redningssentral eller om du vil bestille DirekteAssistanse. Appen GPS posisjonerer deg direkte og vi kan enkelt lokalisere hvor du befinner deg. Dette er en funksjon som gjør det mye enklere for deg som kunde og for at vi skal kunne hjelpe deg så raskt som mulig. Vi garanterer at vi alltid gjør vårt ytterste for å hjelpe deg. Døgnet rundt i Europa.

Medlemsoversikt og fordeler

I Viking-appen får du en oversikt over ditt medlemskap samt informasjon om dine kjøretøy. Appen viser dessuten når dine kjøretøy skal kontrolleres, og du kan enkelt lage en påminnelse slik at du ikke glemmer kontrollen.

I appen finnes også en link til Mine sider. På Mine sider vises en oversikt over ditt Vikingmedlemskap samt tilgang til rabattkodene som er koblet til vårt fordelsprogram.

sektions delare sektions delare

Last ned vår app

Når du trenger hjelp i en utsatt situasjon posisjonerer appen deg og setter deg i kontakt med vår redningssentral. I alvorligere tilfeller får du kontakt direkte med SOS alarm. Alt for at du som kunde skal kunne kjenne deg så trygg som mulig når du er ute på veien.

  • Bestill veihjelp enkelt direkte i appen
  • Din GPS posisjon sendes til redningssentralen
  • I alvorligere tilfeller får du kontakt med SOS

Oppgi ditt mobilnummer nedenfor. Appen sendes direkte til deg, helt kostnadsfritt.

Appen er sendt deg på sms!
Surfer du fra mobilen kan du laste ned Viking-appen ved å besøke